Stuur mij een bericht!

Via onderstaand formulier kunt u mij een bericht sturen.
Wilt U een prijsindicatie of vrijblijvende offerte ontvangen? vermeld dan de volgende informatie:

- Beschrijving gewenste schildering? ( Tip: Onderbouw U gewenste schildering door foto's toe te voegen)
- Grootte muur en/ of grootte gewenste schildering
- Soort ondergrond?
- Kleur ondergrond?
- NAW- gegevens (indien vrijblijvende offerte gewenst is)

Ik zal U vraag z.s.m. beantwoorden (streven binnen 2 werkdagen)

Liever telefonisch contact? Belt U gerust op onderstaand telefoonnummer.

Fantasy Visuals
Lelystad
Tel: +316 302 234 02
E-mail: info@fantasyvisuals.nl (voor een directe mail)
kvk: 65177428
btw: NL178185383B01

Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 20.0 MB
  Hieronder vind U antwoord op enkele "veel gestelde vragen ", staat uw vraag er niet bij ? Vul gerust ons contact formulier in.

  Iedere opdracht word op maat, in overleg met en naar wens van de klant gemaakt. De prijs word opgebouwd door Hoeveelheid Detail X Grootte X Tijd. Na secuur overleg ontvangt U een vrijblijvende offerte met de prijs berekend op basis van de door uw gewenste schildering. Tijd, materialen, btw 21%, eventuele (redelijke) reiskosten buiten lelystad zijn hier allemaal bij inbegrepen. U komt nooit voor "onverwachte verrassingen" te staan. Interesse in een muurschildering? vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via bovenstaand contact formulier.

  Een landschap met ontelbare schaapjes kost logischerwijs wat meer geld dan een enkele naam of logo, toch bent U uiteindelijk degene die de prijs voor uw schildering bepaald. Wanneer U een vrijblijvende offerte aanvraagt stuur dan een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van de door uw gewenste schildering.
   
  Hoeveelheid detail: De meeste detail zit vaak in de figuren, denk aan het schilderen van bijvoorbeeld ogen, veters, knoopjes of de voorwerpen die zij vasthouden. Hoe meer figuren in een schildering hoe duurder de prijs van een schildering word.
  Grootte: Een grote schildering hoeft niet perse duurder te zijn dan een kleine schildering dit hangt af van de hoeveelheid detail die een schildering bevat. 
  Tijd: Aan de hand van de hoeveelheid detail en grootte berekening ik hoeveel tijd ik nodig heb een schildering te voltooien, door mijn ervaring weet ik dit vooraf goed in te schatten. Tijdens U aanvraag krijgt U hiervan een indicatie tijd deze kan worden aangegeven in enkele uren tot meerdere dagen afhankelijk van de grootte van de opdracht. Mocht op locatie blijken dat ik toch meer tijd nodig heb om de schildering te voltooien, plan ik direct met U een nieuwe afspraak zonder extra kosten.   Ik wil U vragen rekening te houden met een wachttijd van tenminste enkele weken (ca. 6 weken), om teleurstelling te voorkomen adviseer ik de aanvraag tijdig te doen. Het aanvragen van informatie, of offertes kan natuurlijk altijd. 

  Is er spoed geboden bij de schildering? een enkele keer komen er nog wel eens onverwachte gaatjes vrij, vraag hier gerust naar.

  Weet U nog niet precies wat voor schildering U wilt? U mag mij altijd een bericht sturen voor advies.
  Het nodige overleg voor een schildering verloopt doorgaans via internet of telefoon, eventueel met behulp van foto's.
  Misschien heeft U speciale redenen om overleg bij U thuis te wensen? Zonodig is dit bespreekbaar.

  Uiteraard is het ook mogelijk een ontwerp door Fantasy Visuals te laten maken, dit gebeurd volledig aan de hand van uw aanwijzingen.  Betaling muurschildering: De betaling voor een muurschildering verloopt in 2 termijnen.
  1. Wanneer er een opdrachtdatum is overeengekomen dient er een aanbetaling te worden gedaan van minimaal 30%. Uiteraard ontvangt U hier een betalingsbevestiging van.
  2. Wanneer Fantasy Visuals klaar is met de volledige werkzaamheden ontvangt een factuur voor het restant bedrag. Deze dient direct te worden voldaan via contante betaling of via mobiel betaalverzoek.

  Betaling Canvas of Paneel: Canvassen en panelen worden naar persoonlijke wens en op maat gemaakt, de betaling hiervoor dient volledig vooraf de maak van het canvas of paneel te worden gedaan.

  Betaling ontwerp door Fantasy Visuals: Wilt U een uniek ontwerp laten maken door Fantasy Visuals dan dienen de ontwerpkosten vooraf de maak van het ontwerp volledig te worden voldaan.
  Besluit U het gemaakt ontwerp te laten plaatsen als schildering door Fantasy Visuals, dan worden de ontwerpkosten op de laatste te betalen factuur van de schildering weer in mindering gebracht.

  Betaling Portret: Portretten zijn persoonsgebonden daarom dient de betaling voor een portret vooraf volledig te worden voldaan.