Goedendag

Wanneer U naar beneden scrolt op deze pagina treft U alle informatie over:
(op dit moment word er druk gewerkt aan de website, het kan daarom zijn dat niet alle onderstaande onderwerpen al beschikbaar zijn, excuses voor het ongemak)
 
- Prijsinfo Muurschildering
- Prijsinfo Muurschildering verrassingsontwerp (veel gekozen)
- Prijsinfo Persoonlijk gemaakt ontwerp
- Prijsinfo Canvassen en Panelen
- Prijsinfo Cadeaubon 

Prijsinfo muurschildering

Het leuke van een muurschildering is dat deze volledig naar uw wens en beschrijving wordt gemaakt, waardoor U een uniek resultaat krijgt. Uiteindelijke bent U dus degene die bepaalt, wat U muurschildering gaat kosten!

Ik werk aan de hand van een projectprijs, op deze manier weet U vooraf waar U aan toe bent zonder nare verrassingen achteraf (geen uurtarief). Door mijn jarenlange ervaring weet ik hiervan een goede inschatting te maken aan de hand van U eigen gegeven beschrijving.

De prijs word o.a. opgebouwd uit:
- Hoeveelheid detail (leidend)
- Grootte
- Tijd

Ook word rekening gehouden met:
- Soort ondergrond
- Kleur ondergrond
- Muur hoogte
- Reiskostenvergoeding
(0,25 per km, heen en terug, per dag)

- Eventuele parkeerkosten

Het overleg over de muurschildering vind doorgaans plaats via email: info@fantasyvisuals.nl 
Of via telefonisch contact: 0630223402
Op deze manier houd ik de wachttijden voor het plaatsen van de schilderingen zo kort mogelijk.

Alle benodigde informatie word zorgvuldig met U doorgenomen. Vind U het moeilijk een beschrijving van U gewenste schildering te geven? Tip: onderbouw U gewenste schildering door middel van plaatjes, (realistische) foto's of andere bijlagen. Op deze manier krijg ik snel een duidelijk beeld van de gewenste schildering.

Is er sprake van een gewenst budget? Geeft U dit gerust aan, ik kan U dan informeren over de mogelijkheden binnen het gewenste budget.

Na overleg van uw gewenste schildering ontvangt U:
Een prijsindicatie (excl. reiskostenvergoeding, indien Naw-gegevens onbekend)
Of een vrijblijvende offerte (inclusief reiskostenvergoeding, bij vermelding Naw-gegevens)

Prijzen voor een muurschildering teksten/naamschilderingen starten vanaf +/- €100,- (excl. reiskostenvergoeding) 
Prijzen voor een muurschildering met figuren starten vanaf +/- € 150,- (excl. reiskostenvergoeding)
Let op : Prijshoogte is afhankelijk van uw wens van de schildering (hoeveelheid detail X grootte X tijd)

De betaling voor een muurschildering verloopt in 2 betaaltermijnen:
- 1e termijn : 30% aanbetaling van de totaalprijs van de schildering (hiermee word de overeengekomen opdrachtdatum voor U vast gereserveerd.)
- 2e termijn : Betaling restant bedrag (Deze betaling vind plaats wanneer ik klaar ben met de schildering, deze betaling loopt via mobiel betaalverzoek of contant)

Wenst U het overleg liever bij U op locatie? Dit is uiteraard mogelijk, houd U echter wel rekening met een wachttijd en evt. voorrijkosten vanaf Lelystad.

De Wachttijd

Op dit moment is de wachttijd voor het plaatsen van een muurschildering ca. 8 weken. Wilt U een plekje voor een muurschildering reserveren? dan adviseer ik dit altijd tijdig te doen om eventuele teleurstelling te voorkomen. De wachttijd is afhankelijk van de hoeveelheid vraag en kan per moment afnemen/toenemen. Reserveren van een opdrachtdatum is alleen mogelijk wanneer een gezamelijk akkoord is bereikt op de vrijblijvende offerte.


Prijsinfo persoonlijk gemaakt ontwerp

Wilt U een muurschildering, maar U wilt vooraf een persoonlijk gemaakt ontwerp ontvangen?

Dit kan natuurlijk ook! Het ontwerp word gemaakt aan geheel aan de hand van U eigen gegeven beschrijving.
Let op: Het gemaakte ontwerp bestaat uit lijnen, niet ingekleurd. U zult dus wel een Fantasy moeten gebruiken om deze te kunnen visualiseren :)

I.v.m o.a. bescherming van mijn ontwerpen, rekening ik voor het maken van een ontwerp, kosten.
Voor het ontwerp word samen met U een ontwerp-dag ingepland, op deze dag weet U dat ik aan de slag ga met U ontwerp. Veelal is een ontwerp ook op de ontwerp-dag klaar.  U ontvangt deze dan via de mail als digitaal PDF bestand.
Bent U blij met het ontwerp? Dan ontvangt U een vrijblijvende offerte met een overzicht van de kosten als U het ontwerp als muurschildering wilt laten plaatsen.

Gaat U akkoord met de vrijblijvende offerte van de muurschildering? Dan ontvangt U de ontwerpkosten terug. Deze zal op de laatst te betalen factuur (betaaltermijn 2) van de muurschildering in mindering worden gebracht op het totaalbedrag van de schildering.

Kosten voor een persoonlijk en op maat gemaakt ontwerp zijn € 79,95 incl. 21% btw, per ontwerp. Omdat voor het ontwerp een ontwerp-dag word ingepland ontvangt U de factuur voor betaling direct na het gezamenlijk overeenkomen van de ontwerp-dag. 

 

Prijsinfo Cadeaubon

De cadeaubon kan worden ingeleverd voor een:
- Muurschildering
- Canvas 
- Paneel

Het bedrag op de cadeaubon kunt U zelf kiezen. Geen idee welk bedrag U op de bon wilt zetten omdat U niet weet hoeveel een schildering kost? Vraag gerust een indicatie op.

De cadeaubon kan worden ingeleverd naar waarde van de cadeaubon of indien het totaalbedrag van de gewenste schildering/bestelling hoger is dan de waarde van de cadeaubon, word het cadeaubedrag in mindering gebracht op de totaalprijs van de schildering.

Voorwaarden cadeaubon:
-Het tegoed op de cadeaubon is onbeperkt geldig
-Bij verlies van de cadeaubon word er geen nieuwe uitgeleverd.
-Cadeaubon of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
-Indien het totaalbedrag van de schildering/bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon, dient het verschil bijbetaald te worden met een van de overige betaalmethoden.
-Cadeaubon tegoed kan niet contant worden uitbetaald.
-Fantasy Visuals werkt tot 100 KM vanaf Lelystad, klant word geacht hier zelf op te letten bij aanschaf.