Winactie facebook

WIN EEN MUURSCHILDERING!
Het is ontzettend leuk om te zien hoe snel mijn Fantasy Visuals muurschilderingen facebook pagina groeit! Daarom geef ik wanneer de 3000 Likes op mijn facebookpagina worden gehaald een muurschildering naar keuze weg.

Wat win je?
Ik kom bij je schilderen van +/- 9:00 uur tot 16:30 uur op een dinsdag of donderdag.
In de bijgevoegde foto's bij het originele bericht, kunt U zien wat ongeveer haalbaar/realiseerbaar is in deze tijd om te kunnen plaatsen.
Wat er op de muur komt? Dat kies je natuurlijk zelf :)

Hoe doe je mee?
- Like de facebook pagina van Fantasy Visuals muurschilderingen
- Deel het originele bericht op de facebook pagina (openbaar)
- Tag jezelf of degene waarvoor je de muurschildering wilt winnen? Natuurlijk is het ook leuk om te weten wat je geschilderd zou willen hebben

Wanneer de 3000 Likes zijn behaald, word de winnaar bekend gemaakt.
Let Op: Doe je mee? Ik reis tot 100 km vanaf Lelystad, woon je verder dan zal ik een canvas naar wens maken van 1m x 1m  

Voorwaarden winactie
 • Deze winactie start op 08-07-2019 en loopt tot de 3000 likes op de fantasy visuals muurschilderingen facebook pagina is behaald.
 • De winnaar van de winactie zal worden bekend gemaakt op de facebookpagina van Fantasy Visuals muurschilderingen. Door mee te doen gaat U ermee akkoord dat U naam zichtbaar getagd/geplaatst zal worden.
 • Ik reis tot 100 km vanaf Lelystad. De winnaar dient binnen deze genoemde straal te wonen om mee te kunnen doen voor de winactie. Woon je verder dan de genoemde 100km straal of heeft U geen geschikte ondergrond voor een muurschildering dan maak ik een canvas van 1m x 1m naar wens welke zal worden toegezonden.
 • De schildering zal op een doordeweekse dinsdag of donderdag geplaatst worden. Bij inplannen word rekening gehouden met de opdat moment lopende wachttijd van Fantasy Visuals voor plaatsing van een muurschildering.
 • Ik kom van +/- 9:30 uur tot 16:30 uur bij U schilderen, de gewenste schildering dient in deze tijd volledig geplaatst te kunnen worden. Vooraf zal uw gewenste schildering worden doorgenomen om te kijken of deze te realiseren is binnen genoemde tijd en indien nodig op het tijdsbestek worden aangepast.
 • Wat U geschilderd wilt hebben kiest U zelf. Echter zijn portretschilderingen uitgesloten van deze winactie.
 • De ondergrond waar de schildering op geplaatst/aangebracht dient te worden moet wit, ral9010,ral9001,ral9016,ral9003 zijn.
 • Voor alle ondergronden geld dat deze dienen te zijn voorbehandeld met op zijn minst 2 lagen op water gedragen latex, Let op: geen badkamerlatex geen latex met toegevoegde oliën.
 • De ondergrond dient glad gestuukt te zijn of voorzien van glad (glasvlies) behang. Heeft U geen gladde ondergrond? dan kunt U eventueel een door uzelf bevestigd en beide kanten voorbehandeld paneel op de muur aanbrengen. Ondergronden zoals structuur, spactelputz of voorzien van andere korrelige/zuigende ondergrond zijn uitgesloten van deze winactie. 
 • Eventuele meubels in de ruimte waar de muurschildering geplaatst dient te worden, dienen tijdens plaatsing zoveel mogelijk weggeschoven of tijdelijk uit de kamer worden gehaald. 
 • Door akkoord te gaan met deze winactie geeft U Fantasy Visuals het recht foto's en video's van de schildering te maken en plaatsen voor promotie doeleinden van Fantasy Visuals zelf.
 • Deze winactie is niet geldig voor bedrijven
 • Op deze winactie zijn ook de algemene voorwaarden van Fantasy Visuals van toepassing